Over DI

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Over DI

Over een duurzaam inzetbaarheidsbeleid wordt veel gesproken. De arbeidsmarkt en organisaties zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om aanpassingsvermogen van werkgevers én werknemers. Het zorgt voor meer mobiliteit en snellere functiewisselingen. Daarvoor moeten werkgevers en werknemers vitaal en wendbaar zijn, oftewel duurzaam inzetbaar.

Hoe kun je investeren in duurzame inzetbaarheid?

Over DI

Een duurzaam inzetbaarheidsbeleid levert een duurzamer toekomstperspectief op. Je investeert in huidige medewerkers en je bent voorbereid doordat je precies weet welke competenties je nodig hebt om je organisatiedoelen te blijven behalen. Maar hoe kun je investeren in een duurzaam inzetbaarheidsbeleid?

Succesfactoren van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid

Over DI

Een duurzaam inzetbaarheidsbeleid staat inmiddels bij veel organisaties prominent op de agenda. Het is belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en blijven leren. Alleen ontbreekt het vaak bij de vertaling naar de praktijk en de daadwerkelijke uitvoering. Dat is jammer, want het biedt werkgevers én werkenden veel kansen en mogelijkheden. Daarom vijf succesfactoren voor duurzame inzetbaarheid.