1 | Intake

Dit niveau gaat over de faciliteiten die een organisatie beschikbaar stelt voor individuele werknemers. Van iemands voeding en leefstijl tot iemands zelfontplooiing. Denk bijvoorbeeld aan gezonde voeding, opleiding en trainingen of zelfs bewegingsprogamma's. Maar (fysieke) belastbaarheid van het werk. Al deze indicatoren kunnen bijdragen aan meer vitaliteit van de werknemer als persoon.

2 | Plan

De dimensie ‘het team’ gaat over alle aspecten in iemands werk die betrekking hebben op de groep mensen waar diegene deel van uitmaakt. Vaak is dat een team, afdeling of een locatie waar men werkt. In het basismodel gaan we uit van deze 6 indicatoren op team niveau.

3 | Implementatie

De derde dimensie van duurzame inzetbaarheid is ‘de organisatie’. Dit gaat over de verbinding die men voelt met de totale organisatie en haar overkoepelende doel. Van de historie en tradities van de organisatie tot de impact die medewerkers hebben op het bedrijfsdoel. Van de manier waarop successen gevierd worden tot de vrijheid die mensen ervaren om te handelen.

4 | Evaluatie

De derde dimensie van duurzame inzetbaarheid is ‘de organisatie’. Dit gaat over de verbinding die men voelt met de totale organisatie en haar overkoepelende doel. Van de historie en tradities van de organisatie tot de impact die medewerkers hebben op het bedrijfsdoel. Van de manier waarop successen gevierd worden tot de vrijheid die mensen ervaren om te handelen.

Voucher aanvragen

Of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!