Voucher beschikbaar voor investeringen in duurzame inzetbaarheid van medewerkers en technische en sociale innovatie.

Noordoost-Brabant Werkt en Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie stellen vouchers beschikbaar voor bedrijven die willen investeren in duurzame inzetbaarheid en technische- en sociale innovatie.

Bewust worden van de invloeden binnen je bedrijf? Zicht krijgen op de impact die de leidinggevende en medewerker hebben op de cultuur en de processen? Of juist praktisch aan de slag met een uitdaging op HR-gebied zoals onboarding en loopbaanpaden?

Met deze en vele andere goede ideeën kun je aan de slag wanneer je gebruik maakt van de subsidievouchers. De vouchers hebben een waarde van 10.000 euro, waarbij je slechts 25% zelf betaalt. Daarnaast wordt alle administratie je uit handen genomen, zodat jij de volledige focus hebt op het resultaat.

Ontvang nu de duurzame inzetbaarheid- of innovatievoucher voor bedrijven in de regio Noordoost-Brabant!

Wat voor jou?

Is jouw bedrijf gevestigd in regio Noordoost-Brabant en heb je behoefte aan ondersteuning bij uitdagingen op gebied van HR? Denk aan leren en ontwikkelen, binden en behouden van personeel en passend leiderschap. Maak dan nu gebruik van een van onze vouchers! Een unieke kans om te investeren in duurzame groei van jouw organisatie en medewerkers.

Dit levert het je op

  • Financiële ondersteuning: Met het gebruik van de vouchers ontvang je subsidie om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
  • Maatwerkoplossingen: Geen one-size-fits-all pakket die net niet lekker aansluit bij jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat de vouchers worden gebruikt voor programma's die aansluiten bij jouw specifieke doelen en wensen.
  • Concurrentievoordeel: Door te investeren in duurzame inzetbaarheid en innovatie versterk jij jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever.

Zo werkt het

Stap 1:
Vul het aanvraagformulier in: Vertel ons over jouw bedrijf, doelen en de ontwikkelingsbehoeften van jouw medewerkers.

Stap 2:
Consultatiegesprek: Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we contact op voor een consultatiegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw specifieke behoeften en stellen we een voorstel op.

Stap 3:
Voucherontvangst:
Zodra de aanvraag met het voorstel is goedgekeurd, ontvang je de voucher voor jouw bedrijf. Deze voucher kun je inzetten voor de ontwikkelingsinitiatieven die we gezamenlijk hebben gemaakt in het voorstel.

Aanvraagformulier

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.