Strategische Personeelsplanning

De omgeving van bedrijven is in beweging. Trends die nu spelen zijn bijvoorbeeld: toenemende krapte op de arbeidsmarkt, groeiende concurrentie, steeds kritischer wordende afnemers, complexere productieprocessen, robotisering, vergrijzing en zelfbewustere medewerkers en klanten. Deze ontwikkelingen dwingen organisaties een heldere strategie te vormen om slagvaardig te zijn naar de toekomst. Niet alleen een organisatie moet slagvaardig zijn maar ook het personeel van een organisatie. Strategische Personeelsplanning (SPP) is het perfecte hulpmiddel dat de koppeling maakt tussen uw bedrijfsstrategie, de dagelijkse praktijk en uw (toekomstige) behoefte aan personeel.

Durft u het aan? Lees verder op

http://noordoostbrabant.strategischepersoneelsplanning.net/ en ga ermee aan de slag. Nadien is het mogelijk om geheel zelfstandig een uitgebreid stappenplan te doorlopen dat u inzicht geeft en helpt bij de beantwoording van de verschillende vragen die zich nu of in de toekomst gaan voordoen.

Voor vragen en/of meer informatie kan contact worden opgenomen met Jos van Asten (email: j.vanasten@agrifoodcapital.nl, tel: 06-14742144).

Strategische Personeelsplanning (SPP) is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland en Agrifood Capital Werkt!

Contact

Voucher aanvragen?

Of gewoon nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag verder! Laat hier uw gegevens achter met uw vraag of opmerking en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.